биткойн ипотечен кредит

Ипотечен кредит – Може ли да използваме Биткойн?

Ипотечен кредит само срещу имущество?

В тази статия, ще опитаме да направим един малък анализ на бъдещето на ипотечния кредит. Какво може да се развие и в каква посока. В предишна статия видяхте, че има нови начини за плащане на сметки, комбиниране и разпределяне. Това е чудесно, но дори да приемем факта, че някой от тях биха влезли в употреба, много други неща биха се променили. Дали един ипотечен кредит може да се развие към по-добро бъдеще или не, това е само въпрос на време.

биткойн ипотечен кредит

Към какво развитие се очаква да потръгне ипотечния кредит? Едва ли, ще е към по-ниски цени. По-скоро има вариант, ако технологиите се развият повече, работата по издаването на ипотечен кредит да намалее (работа се разбира – документи, подписи и прочее) тогава може и да спадне малко цената.

Ипотечен кредит с различно приложение?

Това може също да се случи. За момента ипотечен кредит се издава само на недвижими имоти (може би с някой изключения), но бъдещето е вече тук и не остава много време преди да можете да ипотекирате нещо друго. Какво друго може да се ипотекира в днешно време? Нещо, което много хора имат, не го сменят често, но се използва достатъчно. Това е един автомобил например, някоя машина за нещо специално, като производство и така нататък. Варианти има, важно е само какво можем да направим в бъдещето.

Продължаваме да говорим за бъдещето, но този които са взимали ипотечен кредит мислят, че няма много варианти за развитие. Нека да опитаме с нещо по-различно. Някога чували ли сте за криптовалути и по-скоро Биткойн? Това са буквално дигитални пари придобити чрез закупуване или копаене. Много хора ги държат като инвестиция с цел нарастване на цената и продаване с печалба. Има много информация в интернет за това, няма да ви я обясняваме точно ние.

Биткойн срещу ипотечен кредит?

Начина, по който да изтеглите пари от вашите биткойни не е толкова прост, колкото да отидеш до банкомата и просто да си ги изтеглиш. Трябва да бъдат прехвърлени в няколко портфейла и прочее, но върху този процес се работи всеки ден за неговото улесняване. Има дори няколко хора в интернет, които са успели да купят нещо голямо като къща или автомобил с биткойни. Защо и вие да не сте следващите?
А можем ли да поискаме ипотечен кредит срещу биткойни? Имаше проблем преди известно време в българските банки, които бяха замразили родни сметки с биткойни. На никой не му се хареса това и в момента предприемачите с този тип валута са много внимателни какво правят. Относно банките – може би ще се съгласят да приемат този начин на плащане, но има един основен проблем – балонът биткойн. Може да намерите точно толкова информация в мрежата за биткойн, колкото и за неговият балон. Как той щял да се спука, всичко ще се разпадне и прочее. Все още не се е случило напълно, но колко време му остава?

Биткойн като сигурна инвестиция за ипотечен кредит?

За подобно нещо, ще трябва да минат няколко години. Ако следите пазара на криптовалутите, ще видите, че излизат почти всеки ден нови и нови криптовалути, че сякаш всяка компания може да си направи нейна валута. Дали това няма да е бъдещият стоков пазар или този, ще се отдели като напълно нов?