ипотечен кредит

Ипотечен кредит без трудов договор – Ipotechenkredit.com

Какво всъщност знаем за един ипотечен кредит?

Ипотечен кредит в най-общата си част представлява заем, който вие взимате от банката в замяна на залог под формата на недвижим имот, с който вие гарантирате за взетия кредит. В България се отпускат всякакви суми за ипотечни кредити. Те могат да бъдат от 5000 лв. до 150 000 лв. и нагоре. Периодът, за който връщате парите също варира от 5 до 30 години.

ипотечен кредит

От голяма важност в случая, когато кандидатствате за ипотечен кредит е: Какъв имот залагате? Каква е неговата стойност? Имайте предвид, че банката ще оцени имота и ще реши въз основа на тази оценка какъв кредит може да ви отпусне. Тук дори да имате лошо кредитно минало това няма да е от значение. Единственото, от което се интересува банката, е стойността на вашия имот.
Ипотеката като понятие може да представлява различен недвижим имот – офиси, магазини, складове, търговски обекти, работно ателие и всякакво  друго недвижимо имущество, когато е в добро състояние. Ипотечните кредити без трудов договор са постижими най-вече при фирмите за бързи кредити, просто тези фирми са структурирани  по различен начин. Фирмата не се интересува от това дали имате доходи, за нея ще бъде важно какъв имот предлагате като обезпечение, къде се намира вашият имот.

Най-добри условия по ипотечен кредит може да положите, ако имота ви се намира в градска среда.

Тук важи правилото, че колкото в по градска среда се намира имотът, толкова по изгоден ипотечен кредит ще получите. Ако разполагате само с нива или някаква земеделска земя, най-вероятно кредитът ще ви бъде отказан.

При взимане на ипотечен кредит всеки човек може да има различна цел, може да го използва само за ремонт, или за рефинансиране на някакъв стар заем. Когато кандидатствате за ипотечен кредит без доказване на доход, нещата се случват по-бързо. Тук няма нужда да чакате седмица или две за да бъдете одобрени.

Вижте също – Кредит без доказване на доходи
От банката или компанията за кредити ще дойдат на място да оценят имота ви, тази услуга е безплатна. Одобрението става в рамките на ден-два.